De Sparta M8b, e-bike van het jaar

De nieuwste E-bike in de Sparta collectie is gelijk in de prijzen gevallen. De Sparta M8b Active Plus is met de Bosch middenmotor en zijn 8 versnellingen een echte alleskunner. Dat is ook bij de juryleden niet onopgemerkt gebleven.


De Sparta M8b, e-bike van het jaar


E-bike van het jaar 2019 

Dit is ‘m de E-bike van het jaar 2019! Op 1 maart 2019 werd de Sparta M8b door de Rai Vereniging verkozen tot de beste E-bike van het jaar 2019. Hiermee prolongeert Sparta deze prijs, in 2018 werd namelijk de Sparta R5te-Smart al uitgeroepen tot beste E-bike van het jaar. Sparta weet zich sowieso te onderscheiden als het gaat om elektrische fietsen. De laatste 7 jaar hebben zij viermaal een Innovation Award en driemaal de E-bike van het jaar gewonnen. 

De jury prees onder andere het eigentijdse ontwerp van de Sparta. De kleur, designverlichting en de hoogwaardige afwerkingen zijn sterke aspecten van deze frisse en elegante fiets. Dit geeft aan dat de Sparta M8b een fiets is waar je mee gezien mag worden. Tevens beschikt deze fiets over zeer goede rijeigenschappen. 

Completer wordt hij niet

De M8b is van alle gemakken voorzien. Met de betrouwbare en krachtige middenmotor fiets je gemakkelijk lange en korte ritten. Deze E-bike heeft een opvallend design en is uitgerust met luxe en moderne functies. De Sparta M8b is de nieuwste aanwinst in de aansprekende Sparta MB-serie, met een mooi afgewerkt frame en verlichting in het balhoofd voor nog meer zichtbaarheid. 

Nederlanders doen heel veel op de fiets, ze gaan naar de winkel, naar het werk en ze gaan ermee in het weekend toeren. Deze fiets heeft dat allemaal in zich en dat maakt de Sparta M8b dé ideale E-bike. Met de keuze uit een 300, 400 of 500 Wh accu fiets u waarschijnlijk nog een extra rondje.

Nieuwste generatie E-bike 

Als u op zoek bent naar een e-bike van de nieuwste generatie. Dan is deze Sparta e-bike de geschikte fiets voor u. Met de krachtige Bosch-middenmotor zal elke rit soepel verlopen. De middenmotor is uitgerust met een trapsensor, hierdoor reageert de Bosch-motor nauwkeurig op de geleverde trapinspanning. Door de centrale positie in het frame heeft de fiets een laag zwaartepunt. Hierdoor heeft de M8b een bijzonder stabiel rijgedrag. 

Voordelen

 • Mooi afgewerkt frame met een ruime instap 
 • Verlicht logo voor extra zichtbaarheid en veiligheid 
 • Geïntegreerde koplamp met dag- en nachtstand voor extra veiligheid
 • Hydraulische velgremmen van Magura 
 • Krachtige en stille aandrijving met de Bosch Active Line Plus
 • Afneembare Intuvia display met veel opties zoals schakeladvies
 • E-Bike van het jaar 2019!

 


Terug



Deel het met uw vrienden!


Contactgegevens

 • Europaboulevard 174
 • 1825 SH, Alkmaar
 • (072) 562 32 25
 • info@hansdeboertweewielers.nl

Openingstijden

Maandag:  van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 9.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
(Werkplaats is geopend vanaf 09:00 uur)

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN:
- VRIJ. 31 DEC. - 09:30 UUR - 15:00 UUR
- ZAT. 1 JAN. - GESLOTEN
- MA. 3 JAN. - GESLOTEN
- MA. 10 JAN. - GESLOTEN
- MA. 17 JAN. 13:00 UUR - 17:00 UUR



Facebook


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Gazelle
Giant
Klever
Loekie
Merida
Multicycle
Puky
Sparta
Vogue