TIJDELIJKE SLUITING SHOWROOM - WERKPLAATS GEOPEND

Door een strengere lockdown met ingang van 19 december is de winkel tot ten minste 14 januari gesloten. Onze werkplaats blijft wel geopend voor reparaties.


TIJDELIJKE SLUITING SHOWROOM - WERKPLAATS GEOPEND


Tijdens de persconferentie op 18 december jl. is bekend gemaakt dat winkels (met uitzondering van essentiële zaken) moeten sluiten tot ten minste 14 januari. Ook wij - Hans de Boer Tweewielers - zijn genoodzaakt de showroom te sluiten. Wel zijn er enkele uitzonderingen. De werkplaats is geopend voor onderhoud en reparatie, het afleveren van bestelde fietsen en onderdelen blijft mogelijk en ook de pakketshop blijft geopend. 

 

Werkplaats

Tijdens deze lockdown zal de werkplaats geopend blijven voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Onze openingstijden voor de werkplaats blijven ongewijzigd. Voordat u de fiets brengt, moet u van te voren een afspraak maken. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 072-5623225 of te mailen naar info@hansdeboertweewielers.nl

 

Showroom

Helaas is onze winkel de komende weken gesloten voor winkelend publiek. Om ondanks de maatregelen toch voor u klaar te staan, blijven wij bereikbaar per mail en telefoon. Om u verder te helpen bij het maken van een keuze verzorgen wij ook een proefrit aan huis. Na aankoop zetten wij de fiets klaar in de winkel of leveren wij deze bij u thuis af. Uiteraard met in acht neming van de geldende maatregelen. 

Onderdelen en accessoire kunt u ook bestellen door te bellen naar 072-5623225 of te mailen naar info@hansdeboertweewielers.nl. Uw bestelling staat vervolgens op het afgesproken tijdstip voor u klaar in de winkel. 

 

Vuurwerk categorie 1 

De verkoop van vuurwerk zal dit jaar ook anders gaan dan u gewend bent. In november was al besloten dat de verkoop en het afsteken van consumentenvuurwerk niet is toegestaan. Het afsteken van categorie F1-vuurwerk is nog steeds toegestaan en kunt u via onze webshop blijven bestellen. Plaats uw bestelling via catergorie1.nl of wecovuurwerk.nl en wij zorgen dat het vuurwerk op het afgesproken tijdstip klaarstaat in de winkel. 

 

Parcel pakketten & servicepunt schoenen

Voor het retour sturen en afhalen van pakketten kunt u nog steeds bij ons terecht. 

De schoenmakerij valt ook onder de essentiële dienstverlening, daarom blijft onze schoenmaker langskomen voor het uitvoeren van reparaties. U kunt de schoenen dus blijven aanbieden, vervolgens staan ze binnen één week weer voor u klaar. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Europaboulevard 174
  • 1825 SH, Alkmaar
  • (072) 562 32 25
  • info@hansdeboertweewielers.nl

Openingstijden

Maandag:  van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 9.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
(Werkplaats is geopend vanaf 09:00 uur)

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN:
- VRIJ. 31 DEC. - 09:30 UUR - 15:00 UUR
- ZAT. 1 JAN. - GESLOTEN
- MA. 3 JAN. - GESLOTEN
- MA. 10 JAN. - GESLOTEN
- MA. 17 JAN. 13:00 UUR - 17:00 UURFacebook


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Gazelle
Giant
Klever
Loekie
Merida
Multicycle
Puky
Sparta
Vogue