Tijdelijke sluiting showroom - werkplaats geopend

Door een strengere lockdown met ingang van 15 december is de winkel tot ten minste 19 januari gesloten. Onze werkplaats blijft wel geopend voor reparaties.


Tijdelijke sluiting showroom - werkplaats geopend


Tijdens de persconferentie op 14 december jl. is bekend gemaakt dat winkels (met uitzondering van essentiële zaken) moeten sluiten tot ten minste 19 januari. Ook wij - Hans de Boer Tweewielers - zijn genoodzaakt de showroom te sluiten. Wel zijn er enkele uitzonderingen. De werkplaats is geopend voor onderhoud en reparatie, afhalen en versturen van pakketten blijft mogelijk.

 

Werkplaats

Tijdens deze lockdown zal de werkplaats geopend blijven voor reparatie en onderhoud aan uw fiets. Onze openingstijden voor de werkplaats blijft ongewijzigd. Voordat u de fiets kunt brengen, moet u van te voren een afspraak hebben gemaakt. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 072-5623225 of te mailen naar info@hansdeboertweewielers.nl

 

Showroom

Helaas is onze winkel de komende weken gesloten voor winkelend publiek. Om ondanks de maatregelen toch voor u klaar te staan, blijven wij bereikbaar per mail en telefoon. Het aanbod nieuwe fietsen zullen wij online voor u beschikbaar maken. Ook het aanbod tweedehands fietsen zal komende weken groeien. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan verzorgen wij een proefrit aan huis. Ook na aankoop leveren wij de fiets bij u thuis af. Uiteraard met in acht neming van de geldende maatregelen. 

 

Vuurwerk categorie 1 

De verkoop van vuurwerk zal dit jaar ook anders gaan dan u gewend bent. In november was al besloten dat de verkoop en het afsteken van consumentenvuurwerk niet door gaat. Na een besluit van de gemeente is het vanaf 29 december ook niet meer mogelijk het categorie-1 vuurwerk te bestellen. De webshop is daarom gesloten. Ook het bestellen in de winkel is vanwege de lockdown niet mogelijk. 

 

Parcel pakketten

Voor het retour sturen en afhalen van pakketten kunt u nog steeds bij ons terecht. Let er wel op, bij afhalen gaat het alleen om pakketten die rechtstreeks naar de parcel shop zijn gestuurd. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Europaboulevard 174
  • 1825 SH, Alkmaar
  • (072) 562 32 25
  • info@hansdeboertweewielers.nl

Openingstijden

Maandag:  van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 9.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
(Werkplaats is geopend vanaf 09:00 uur)

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN:
- DI. 27 april - GESLOTEN
Facebook


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Gazelle
Giant
Klever
Loekie
Merida
Multicycle
Puky
Sparta
Vogue