Giant start nieuwe Limited Edition campagne!

Dit voorjaar is Giant met een nieuwe campagne van start gegaan. Op dit moment staat de Prime E+ centraal met 3 frisse limited kleuren.


Giant start nieuwe Limited Edition campagne!


Giant staat bekend als fabrikant van sportieve fietsen, maar is daarnaast ook sterk in premium e-bikes. In een nieuwe campagne, die dit voorjaar van start is gegaan, laat het merk dat in Nederland en België zien. In maart stond de GrandTour E+ centraal in deze campagne. Op dit moment is de Prime E+ elektrische fiets, met SyncDrive Life middenmotor, als limited edition verkrijgbaar met een voordeelactie.

De campagne laat zien dat niet alleen bekende wielrenners, maar ook gewone mensen die elektrisch naar school, de stad of het werk fietsen zich kampioen kunnen voelen op een Giant. Bekijk hier Giant’s commercial, hierin brengt Giant kleine winmomentjes van mensen op een e-bike in beeld. Sneller en frisser komen fietsers op hun bestemming aan. 

Gratis accu-upgrade + luxe fietstas

De limited edition van de Prime E+ is beschikbaar in drie kleuren en worden in de campagneperiode aangeboden in combinatie met een aantrekkelijke actie. Mensen ontvangen bij de limited edition een gratis accu-upgrade naar 500 wattuur ter waarde van 200 Euro en een luxe fietstas ter waarde van 100 Euro. 

De Giant Prime E+

Een moderne stijlvolle city-e-bike die perfect geschikt is voor dagelijks gebruik. De Prime E+ transformeert elke rit tot iets bijzonders, waarbij je grotere afstanden kunt afleggen met meer comfort en zonder dat je de accu hoeft bij te laden. Met zijn doordachte ontwerpkenmerken inclusief een laag en breed step-through ALUXX aluminium frame en geïntegreerde verlichting, is de Prime E+ de slimme manier om verder te rijden en meer plezier te hebben. De Prime E+ kiest doormiddel van de Smart Support altijd de meest optimale ondersteuning en komt met de hydraulische schijfremmen weer veilig tot stilstand.

Bekijk hier alle ins en outs van de Prime E+ Limited Edition.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

  • Europaboulevard 174
  • 1825 SH, Alkmaar
  • (072) 562 32 25
  • info@hansdeboertweewielers.nl

Openingstijden

Maandag:  van 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Woensdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Donderdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Vrijdag:  van 9.30 tot 18.00 uur
Zaterdag:  van 9.30 tot 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
(Werkplaats is geopend vanaf 09:00 uur)

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN
Maandag 17 augustus - Gesloten
Maandag 24 augustus - GeslotenFacebook


Onze merken

Alpina
Batavus
Cortina
Gazelle
Giant
Klever
Loekie
Merida
Multicycle
Puky
Sparta
Vogue